пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Українці світу — Україні

Благодійний творчий
вечір композитора Володимира Ілемського

30 квітня о 15.00 у Броварському культурному центрі "Прометей" відбувся благодійний творчий вечір композитора, співака зі Сполучених Штатів Америки Володимира Ілемського "Українці світу - Україні" за участі народного артиста України Олександра Василенка, Заслуженого діяча мистецтв України - Василя Довжика, Народного вокального ансамблю "Спадщина", Народного вокального колективу "Калинка", Дмитра Ніконова, Віри Шумовської. Ведуча творчого вечору  - Заслужений діяч мистецтв
України Наталя Багмут.

Вже багато років Володимир Ілемський живе і творить в Сполучених Штатах Америки, але ніколи не забуває свою рідну Батьківщину. Тепер він прилетів з далекого краю, щоб провідати своїх рідних, близьких, друзів на рідній Івано-Франківщині й Броварщині і свій концерт присвятив Україні, яка завжди присутня в його щирому українському серці.
На вечорі прозвучали чудові музичні твори й прекрасні пісні композитора на слова поетів Броварщини Марії Овдієнко, Володимира Москвича, Олександра Чернишова, Надії Кольцової, Валентини Ковалівської, Володимира Зикого, Володимира Якубовського, Надії Одинець у виконанні самого Володимира Ілемського, а також народного артиста України Олександра Василенка та артистки Віри Шумовської.

З привітанням виступили поетеса Наталя Дзюбенко-Мейс та член Національної спілки письменників, Національної спілки театральних діячів Василь Довжик.

У програмі творчого вечора також показали свої яскраві таланти молоді артисти броварського дитячого народного вокально-інструментального ансамблю "Калинка", які виконали кілька танцювально-пісенних композицій. Прозвучали й пісні у виконанні Дмитра Ніконова — майбутнього оперного співака.

На завершення разом з Володимиром Ілемським виступив чудовий народний вокальний ансамбль "Спадщина" Броварського районного будинку культури.

Кошти за придбані диски з піснями композитора Володимира Ілемського підуть на потреби воїнів АТО. Також автор планує поїздку з благодійними концертами перед бійцями в прифронтовій зоні.

http://www.kulturabr.kiev.ua/fotogalereya/viddil-kultury/tvorchyy-vechir-kompozytora-chlena-nacionalnoyi-vseukrayinskoyi-spilky

Мій дорогий друже-орле, з роси й води!
Володимир Москвич,
село Семиполки на Броварщині

Немає коментарів:

Дописати коментар